Mesaj fondator

Gânduri transmise de către fondatorul Grădiniței Nanny

În anul 2007, căutând grădiniță pentru fiul meu, s-a născut în mine dorința de a avea propria grădiniță. Pentru că tot ce era la acel moment nu corespundea ideii mele de „grădiniță” am început să dezvolt această idee. Ceea ce știam sigur că vom avea era: o curte mare unde să zburde copiii, o bucătărie unde să fie mâncare pentru fiecare „mofturos” și educatoare talentate. Înainte de a alege spațiul unde urma să fie grădinița, am ales educatoarele…

Așa că, gândul a rămas în mintea și în inima mea, iar în anul 2008 a început să prindă contur.

În septembrie 2009 am făcut deschiderea Grădiniței Nanny, reușisem până la acel moment să înscriem 33 de copii. An de an am crescut…frumos, spun cei care ne-au însoțit pe acest drum.

Din 2009 până acum am schimbat un sediu, am schimbat ceva idei despre ce înseamnă „meniu sănătos pentru copii”, ne-am adaptat din mers schimbărilor, noutăților în materie de educație, am schimbat oameni…dar ceea ce a rămas mereu neschimbat a fost esența „COPIII – PRIORITATEA NOASTRĂ”, deoarece PRIMUL PAS CONTEAZĂ.

Din prima zi am avut dotată grădinița cu camere video  care puteau fi accesate de către părinți. Scopul camerelor a fost acela de a transmite părinților că nu avem nimic de ascuns, că tot ce ne dorim este ca fiecare copil să se dezvolte frumos împreună cu noi.

Sunt părinți care spun că diferența vine din faptul că acordăm mare atenție curățeniei, că mâncarea e foarte bună, că avem educatoare tinere, că avem un număr redus de copii la grupe, că dotările sunt de actualitate.

NOI spunem că diferența vine din RESPECTUL pe care îl avem față de copii. Respectându-i te gândești la viitorul lor, te gândești la siguranța lor, te gândești la dezvoltarea lor din punct de vedere fizic.

Împreună facem ca PRIMUL PAS SĂ CONTEZE!

  • 2009

    Start Up