Scoală - Baza materială

Clasa Pregătitoare
Activitatea școlii se desfășoară într-un spațiu nou amenajat, gândit și conceput special pentru micii școlari.
Sediul se întinde pe o suprafață de 600 mp – construcție repartizată pe parter și demisol. Parterul este compus din 5 săli de clasă spațioase și luminoase destinate activităților zilnice și  grupuri sanitare destinate copiilor. Clasele sunt dotate cu table interactive de ultimă generație, mobilier ergonomic modern și zone de păstrare a lucrurilor personale ale elevilor, astfel încât să nu fie nevoiți să ducă ghiozdane cu greutate zi de zi.
La demisol este amenajată o sală de sport în suprafață de 70 mp, cu grupuri sanitare și vestiare; o zonă de relaxare unde copiii pot alege să se odihnească după bunul plac, bibliotecă, sală de mese, cabinet metodic și cancelarie.
Școala are bucătărie proprie, meniul este pregătit 100%  de noi, de la felurile principale de mâncare până la gustările și deserturile delicioase făcute de patiserul nostru.
De asemenea, este amenajat conform standardelor cabinet medical, izolatorul și zona destinată triajului.
Curtea este special amenajată pentru școlari, suprafața destinată mișcării are paviment elastic cu grad mare de absorbție e șocurilor. Sunt amenajate mici baze sportive și locuri de joacă atractive și recreative pentru a oferi copiilor șansa de a face mișcare în pauze pentru a putea spori capacitățile intelectuale și totodată puterea de concentrare.