Prima creșă particulară din Galați

vine în sprijinul părinților

Grădiniţa particulară Nanny este, de peste şapte ani, partenerul părinţilor din Galaţi, în ceea ce priveşte educarea şi supravegherea copiilor, începând cu vârsta de zece luni. Grădiniţa Nanny asigură un mediu ideal pentru dezvoltarea personalităţii copiilor, prin activităţi de explorare şi relaţionare prin joc, ce asigură educaţie, confort şi securitate.

Din dorinţa de a veni şi mai mult în întâmpinarea nevoilor părinţilor, în septembrie anul trecut,  în cadrul Grădiniţei Nanny a fost creată prima grupă de creşă. Creşa Nanny  a luat naştere special pentru a le oferi copiilor o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă, începând cu vârsta de zece luni. Personalul este tânăr, răbdător, bine instruit şi atent la evoluţia fiecărui copil, fiind pregătit să le ofere celor mici siguranţă, îngrijire şi afecţiune, joacă şi educaţie,  într-un mediu sigur, îmbunătăţit permanent prin comunicarea cu părinţii.

Hrana care le este oferită copiilor este pregătită la sediul grădiniţei, din alimente proaspete, într-un mediu curat şi igienizat periodic, pentru a le asigura celor mici un meniu sănătos,  echilibrat şi cât mai variat.

Începând cu anul şcolar 2016-2017, Grădiniţa Nanny şi-a propus reducerea zahărului din alimentaţia copilului, înlocuindu-l cu îndulcitori naturali.

Am solicitat unor părinţi să argumenteze decizia de a alege pentru copiii lor grădiniţa Nanny şi să ne împărtăşească cum a fost începutul pentru ei.

“Ufff… ÅŸi acum mă iau emoÅ£iile când îmi amintesc. Acum pot spune că a fost relativ uÅŸor ÅŸi că s-a obiÅŸnuit destul de repede. Am venit amândoi în prima zi, l-am lasat ÅŸi am aÅŸteptat pe hol, pe afară câteva ore, până la prânz când l-am luat. Primele 3 zile a stat numai în braÅ£e la doamne, nu plângea, dar nu voia deloc să se joace, să mănânce, să socializeze. Acum e totul super, îi place la nebunie la “gãdi” ÅŸi după părerea mea, acomodarea a fost atât de uÅŸoară. Teamă mi-a fost cu mâncatul, dar s-a rezolvat ÅŸi problema asta, mănâncă de rupe la grădi.”

“Cred ca acomodarea a fost mai grea pentru mine decât pentru el. Am avut ÅŸi am mare noroc cu soÅ£ul meu cu care am făcut o echipa grozava în finalizarea acestui proces de adaptare fiindcă sincera sa fiu îmi era greu să-mi vad băiatul cu lacrimi… In concluzie pot spune ca adaptarea copilului depinde de spiritul nostru ÅŸi de încrederea pe care o avem în alegerea făcută. “

“Doar stiti cum a fost la noi legat de acomodare.  Cred ca noi am fost foarte norocosi şi a funcţionat aşa de bine pentrucă am avut convingerea că am luat cea mai buna decizie privind intrarea in colectivitate si ca am ales locul potrivit.  Apoi, pentru ca urma sa ne lăsăm copilul pe mâini bune.  Şi, desigur, fermitatea cu care am abordat noi, părinţii situaţia. Cam 3 săptămâni a fost cu plâns şi emoţii, dupa care a venit soarele – acum ne face cu mânuţa, ne zâmbeşte, ne transmite bezele, râzând, din braţele doamnelor. Şi dacă ea este bine şi fericita, restul sunt detalii”.

În luna iunie, încep înscrierile pentru anul şcolar 2016-2017, iar cei care îşi înscriu copiii pe parcursul acestei luni beneficiază de un preţ special. Mai multe informaţii despre aceste înscrieri puteţi afla accesând pagina de Facebook 

Leave Your Reply

%d bloggers like this: